CEImobiliare este parte a grupului CEinvest si reprezinta o companie din Vestul tarii cu sediul in Lugoj si Timisoara care isi desfasoara activitatea in doua divizii distincte:

  • Real Estate – Dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidentiale, industriale si logistice pentru companiile ce isi desfasoara activitatea in zona de Vest a tarii. Administrarea imobilelor, servicii de mentenanta, inchiriere si subinchiriere de bunuri proprii si inchiriate,  consultanta in tranzactii imobiliare.
  • Relocation – Servicii de relocare personal din tara si din afara tarii. Divizie care se ocupa de contractarea spatiilor de cazare, administrarea lor, servicii de transport personal si bunuri, servicii de asigurare a meselor zilnice, indeplinirea formalitatilor necesare pentru intrarea in tara a personalului Non-UE.

Impreuna cu partenerii nostri gasim solutii la orice problema intampinata de clientii nostri care in prezent isi desfasoara activitatea in zona sau care doresc sa patrunda in zona de Vest a tarii.

CEImobiliare

 – SOLUTII PENTRU FIECARE –

Comentarii (0)